NASZ 💯 MARSZ I JEDNO DRZEWO WIĘCEJ W LESIE🌲🌳🌲🌳
Dziś odbył się setny marsz organizowany przez naszą Fundację🎉 Było pięknie🎯🥢🌲🌳🍄🍂 Pogoda dopisała, okoliczności przyrody zachwycały, a energia ludzi była bardzo pozytywna.
🎈Niespodzianką mającą na celu podkreślić wyjątkowość dzisiejszego marszu było wspólne wsadzenie drzewka tlenowego 🌿 w naszym ulubionym miejscu. Dziękujemy panu Hieronimowi Ratajczakowi za podarowanie drzewka które będziemy teraz doglądać i obserwować, jak pięknie rośnie; a co najważniejsze będzie dotleniać nasze powietrze. Więcej o magii tlenowych drzew: https://www.youtube.com/watch?v=lIBhAo3Hbbk

👏Dziękujemy wszystkim uczestnikom dzisiejszego marszu oraz tym, nieobecnym, którzy tworzą naszą kijkową grupę <3 Dobrze, że jesteście! 😍🌷🍀 Jesteście zawsze mile widziani bez względu czy przychodzicie co tydzień, czy raz na jakiś czas.

🥳To był nasz 100 marsz, ale nie ostatni‼️
Wspólnie postawimy jeszcze wiele kroków do zdrowia👣🥢💪

Zapraszamy wciąż nowe osoby, które chciałyby się przyłączyć. Aktywny wypoczynek w lesie to doskonała inwestycja czasu dla zdrowia waszego ciała i ducha 🙂🐞🤸‍♀️🧘‍♀️🌲🌳🐌🐦🍂🌻

Kolejny marsz w najbliższą niedzielę; Start o 9.30. Zbiórka przy SP 13.

Do zobaczenia